Alamaze & Fall of Rome Forum

Full Version: Good Verses Evil Epic Custom
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
No we need to each select 1 more Kingdom from the unassigned list first I think:

"If you follow, there will be all 12 regions picked first. Then there will be four kingdoms selected in a two round draft, with two kingdoms to each side from the available per the above. When a kingdom is selected here on the forum, whether pre-selected (e.g., Elves for Good) or chosen from available it is placed in a region that has been selected at that time."
(06-26-2021, 01:39 PM)Calin Wrote: [ -> ]No we need to each select 1 more Kingdom from the unassigned list first I think:

"If you follow, there will be all 12 regions picked first.  Then there will be four kingdoms selected in a two round draft, with two kingdoms to each side from the available per the above.  When a kingdom is selected here on the forum, whether pre-selected (e.g., Elves for Good) or chosen from available it is placed in a region that has been selected at that time."

updated the post.  We're going UN, BL.
Gotchya. But we need that region as well. Then our unassigned kingdom will be chosen and placed in a region
(06-26-2021, 01:41 PM)Calin Wrote: [ -> ]Gotchya.  But we need that region as well. Then our unassigned kingdom will be chosen and placed in a region

Why reveal the location of the unassigned kingdom first?  Choose your unassigned kingdom, then choose to reveal any kingdom location you desire.
I dunno.  Rick said Trust The Science.

But his post reads: "If you follow, there will be all 12 regions picked first.  Then there will be four kingdoms selected in a two round draft, with two kingdoms to each side from the available per the above.  When a kingdom is selected here on the forum, whether pre-selected (e.g., Elves for Good) or chosen from available it is placed in a region that has been selected at that time."

So we are supposed to draft the 4 unassigned Kingdoms and put them in Regions before moving on.

I don't understand the why Smile

I get more confused each time I read it.
But we've picked our two unassigned kingdoms, BL and UN.
Oh, I see, you want the region for the UN. #5
(06-26-2021, 01:48 PM)Calin Wrote: [ -> ]I dunno.  Rick said Trust The Science.

But his post reads: "If you follow, there will be all 12 regions picked first.  Then there will be four kingdoms selected in a two round draft, with two kingdoms to each side from the available per the above.  When a kingdom is selected here on the forum, whether pre-selected (e.g., Elves for Good) or chosen from available it is placed in a region that has been selected at that time."

So we are supposed to draft the 4 unassigned Kingdoms and put them in Regions before moving on.

I don't understand the why Smile

I get more confused each time I read it.

I see so your AM pick is invalid.  Place your first assigned kingdom to a region, then we will do 2.
(06-26-2021, 01:51 PM)DuPont Wrote: [ -> ]Oh, I see, you want the region for the UN. #5

u-u-u-u uhum... I thought it might be wise to conceal that Wink
lol, sorry, the whole thing is a bit confusing. Smile
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20